Beoordelingen van Roopram Roti Rotterdam

Recente recensies van Roopram Roti Rotterdam

4 sterren na 25 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super lekker licht gegeten, zeer goede verhouding van super heerlijke kip ,aardappel en kouseband voor deze mensen heel veel respect en waardering , koken met deze hitte is vreselijk dus heel erg bedankt dat wij zo smakelijk hebben gegeten!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Online besteld 3x roti, kipfilet en ei... thuis aangekomen is het kip.. dus betaald voor iets wat ik niet heb gekregen.. klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij de dame met wie ik telefonisch contact had.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bestellen bij Roopram is ons goed bevallen. Super lekker gegeten. Het was meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb online besteld, maar ik stond in dezelfde rij als mensen die nog moesten bestellen. Wat is het nut van online bestellen? Ik zou om mijn eten om 19u ophalen en half 8 was ik aan de beurt. Een lange rij.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip was oke. Doks was een teleurstelling. Te veel “bisahien” smaak. Maar was was ook logisch omdat veel donsveren en veren aan het huid aanwezig waren. Uiteindelijk niet gegeten. :-(

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In verhouding met de prijs was het eten super weinig. Voor 50 euro besteld en dan dan 3.50 bezorgkosten viel ook tegen. Eten was wel oké.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten minder dan eerst en vond dat er veel oli in het eten zat vooral in de kip. Wat mij ook is opgevallen als je de eten in de koelkast zet en het weer opwarmt dat het eten daarna niet meer goed is. Echt jammer dit. Verder was de aardappel wel lekker en de peper.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Roopram Roti heeft een topservice en ze hebben de lekkerste Roti van Rotterdam! Een echte aanrader!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti was heerlijk, de pannenkoek was wel aan de kleine kant. Volgende keer neem ik een extra blanco pannenkoek er bij.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken zijn wij erg te spreken over de roti van roopram. Helaas was dit vandaag erg teleurstellend. De bami was lekker, maar de kip van de bami was erg droog. De roti lam: het lamsvlees was erg lekker en mals. De roti kip was droger dan normaal. Wat opviel was dat beide porties veel minder waren dan dat we een gewent zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HI, HET ETEN WAS GOED, ECHTER ZAT DE MASSALA / KERRIE OVERAL IN HET ZAKJE DE RIJST MET LAMS LEKTE ENORM, DAT WAS WEL MINDER

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede serivce! Ondanks ik bij het bestellen niet opgelet had dat het digitaal bestellen vooralsnog alleen voor Rotterdam geldt. Ik werd gebeld door filiaal Rotterdam en zij regelden dat ik mijn bestelling in Amsterdam bij het gewenste filiaal kon ophalen. Chapeau en dank!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had graag een aantal dingen willen vragen voordat ik ging bestellen maar ze nemen de telefoon niet op, grote gok genomen door alsnog te bestellen. Maar ik weet dat hun roti gewoon suupper lekker en smaakvol is en dat was het nu weer! Het was echt heerlijkkk maar wel echt heel duur voor de hoeveelheid je je krijgt! Ik had roti kipfilet extra besteld maar er was en bijna geen aardappel en maar klein beetje kouseband... ik had echt meer verwacht voor die prijs...

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service 👍🏾

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP SERVICE 20 ROTI PLAAT BESTELD

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 3 roti’s genomen en 1tje met extra ei en vlees krijg ik aleen extra vlees maar geen ei. De kouseband en de aardappelen waren weinig wil wel meer eten voor dat geld dat je betaald.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, roti op z’n best!!! Maar let wel goed bij bestellen op de website dat je niet, net als ik, per ongeluk in Rotterdam bestelt i.p.v. Amsterdam... :-) Er was super goede service, want toen ik mijn eten dacht te komen ophalen bij het filiaal in Adam, kreeg ik het alsnog moeiteloos mee!! Heel erg aan te raden!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Roti in rotterdam en mooie service

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! En op tijd. Een dikke 10!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, lekker warm en altijd heerlijk genieten, de rotirol is top