Beoordelingen van Roopram Roti Rotterdam

Recente recensies van Roopram Roti Rotterdam

4 sterren na 50 reviews

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti's smaken heerlijk en de bestelling kwam netjes op tijd. Ik vindt het alleen jammer dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Hoe kan ik ze bereiken als er iets mis zou zijn met mijn bestelling? er wordt namelijk helemaal geen telefoon meer opgenomen.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, de beste roti die er is! Echter duurde de bezorging 2,5 uur (niet zoals ik gewend ben van Roopram) en werd er telefonisch geen gehoor gegeven.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Viel heel erg tegen. Bedorven aardappel, rauwe doks , smaakloze, waterige kip en taaie samosa. jammer.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb maar de helft van mijn bestelling ontvangen. Daarna meerdere malen geprobeerd te bellen naar Roopram, maar de telefoon werd niet opgenomen. Zeer onklantvriendelijk, het eten is lekker, maar dit is het niet waard.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en efficiënt

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Er mag wel aangegeven worden wat vegetarisch is bij je bestelling vooral als je meerdere gerechten besteld hebt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen waren we teleurgesteld over de hoeveelheid. We waren met 7 personen, en hadden 7 roti menu’s (waarvan 4 met extra kip), dus dan zou je verwachten genoeg te hebben. Maar dat was zeker niet het geval.... Ook de klantvriendelijkheid bij het ophalen van de menu’s liet te wensen over...

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwalieit heel goed.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg lekker en super vers. Iedereen heeft genoten van het eten. Het duurde ontzettend lang voordat het eten werd bezorgd. Toen we gingen bellen werd er gewoon niet opgenomen. Ik vind dat echt niet kunnen. Geef duidelijk aan als het eten wat later wordt bezorgd.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij beide roti kip schotels te weinig kip, zag er erg karig uit.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Brood lever was zeer teleurstellend. Te grote stukken lever. Niet goed gebakken, smaakloos en geen peper/zuur. Gewoon verloren geld! Ik zal dit ook op google reviews aangeven.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

in de ochtend, buiten de openingstijden, online een bestelling gemaakt. Stond keurig op tijd klaar. En de roti kip was weer 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online ging prima. Wel vreemd dat ik pas bij afrekenen zag dat er een betaald plastic tasje bij zat. Hier moet je voor kunnen kiezen. Ik neem liever zelf een tas mee.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje later dan besteld. Roti was heerlijk. Verpakking helaas een rommeltje omdat deze had gelekt.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het probleem is zeker NIET de roti, die was vanouds lekker. Het huidige bestel en ophaalbeleid werkt echter niet. Als je van tevoren besteld en op de afgesproken tijd achteraan moet sluiten in de rij en daardoor pas 25 minuten na de afgesproken tijd je eten hebt, werkt dat wel frustratie in de hand. Je zou dan dus net zo goed in de rij kunnen staan en ter plaatse bestellen. Mijn voorstel zou dus ook zijn om een afhaalloket te creëren, misschien bij de achteringang waar online bestelde en betaalde maaltijden af te halen zijn gedurende een tijdslot van 10 minuten. Het is maar een idee, maar ik zal vanwege de huidige opzet toch minder snel weer roti komen halen terwijl het zo lekker is en dat is natuurlijk zonde.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar ik had een tijdstip voor bezorging gegeven en het werd 3 kwartier te vroeg gebracht. Ik werd wel eerst gebeld of ik dat erg zou vinden, maar toen stonden ze al voor de deur.. Verder geen klachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat, het eten was koud. Kip zat vol met bot splinters. Gevaarlijk om te eten. Niet te eten dus. Enorme teleurstelling! Eens en niet meer.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft gesmaakt en het was snel bezorgd! Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens mij was er een andere kok of er zijn andere kruiden gebruikt. Jammer.... ook vervelend is dat je van te voren online besteld, betaald en een tijd afspreekt. Maar als je daar aankomt moet je alsnog in een lange rij wachten.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, maar het duurde bijna 2 uur voor we ons eten kregen.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Had bij m’n bestelling voorkeur vlees doorgegeven en kreeg juist die stukjes. M’n bestelling lag al die tijd klaar maar moest toch nog in een rij wachten terwijl de mevrouw bij de kassa niets te doen had. Beetje slechte service! Ze kon hem makkelijk aaamgeven aangezien er maar 4 mensen in de shop mogen.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker alleen was dit keer de aardappelen niet gaat.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker licht gegeten, zeer goede verhouding van super heerlijke kip ,aardappel en kouseband voor deze mensen heel veel respect en waardering , koken met deze hitte is vreselijk dus heel erg bedankt dat wij zo smakelijk hebben gegeten!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld 3x roti, kipfilet en ei... thuis aangekomen is het kip.. dus betaald voor iets wat ik niet heb gekregen.. klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij de dame met wie ik telefonisch contact had.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bestellen bij Roopram is ons goed bevallen. Super lekker gegeten. Het was meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb online besteld, maar ik stond in dezelfde rij als mensen die nog moesten bestellen. Wat is het nut van online bestellen? Ik zou om mijn eten om 19u ophalen en half 8 was ik aan de beurt. Een lange rij.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip was oke. Doks was een teleurstelling. Te veel “bisahien” smaak. Maar was was ook logisch omdat veel donsveren en veren aan het huid aanwezig waren. Uiteindelijk niet gegeten. :-(

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In verhouding met de prijs was het eten super weinig. Voor 50 euro besteld en dan dan 3.50 bezorgkosten viel ook tegen. Eten was wel oké.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten minder dan eerst en vond dat er veel oli in het eten zat vooral in de kip. Wat mij ook is opgevallen als je de eten in de koelkast zet en het weer opwarmt dat het eten daarna niet meer goed is. Echt jammer dit. Verder was de aardappel wel lekker en de peper.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Roopram Roti heeft een topservice en ze hebben de lekkerste Roti van Rotterdam! Een echte aanrader!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti was heerlijk, de pannenkoek was wel aan de kleine kant. Volgende keer neem ik een extra blanco pannenkoek er bij.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken zijn wij erg te spreken over de roti van roopram. Helaas was dit vandaag erg teleurstellend. De bami was lekker, maar de kip van de bami was erg droog. De roti lam: het lamsvlees was erg lekker en mals. De roti kip was droger dan normaal. Wat opviel was dat beide porties veel minder waren dan dat we een gewent zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HI, HET ETEN WAS GOED, ECHTER ZAT DE MASSALA / KERRIE OVERAL IN HET ZAKJE DE RIJST MET LAMS LEKTE ENORM, DAT WAS WEL MINDER

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede serivce! Ondanks ik bij het bestellen niet opgelet had dat het digitaal bestellen vooralsnog alleen voor Rotterdam geldt. Ik werd gebeld door filiaal Rotterdam en zij regelden dat ik mijn bestelling in Amsterdam bij het gewenste filiaal kon ophalen. Chapeau en dank!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had graag een aantal dingen willen vragen voordat ik ging bestellen maar ze nemen de telefoon niet op, grote gok genomen door alsnog te bestellen. Maar ik weet dat hun roti gewoon suupper lekker en smaakvol is en dat was het nu weer! Het was echt heerlijkkk maar wel echt heel duur voor de hoeveelheid je je krijgt! Ik had roti kipfilet extra besteld maar er was en bijna geen aardappel en maar klein beetje kouseband... ik had echt meer verwacht voor die prijs...

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service 👍🏾

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP SERVICE 20 ROTI PLAAT BESTELD

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 3 roti’s genomen en 1tje met extra ei en vlees krijg ik aleen extra vlees maar geen ei. De kouseband en de aardappelen waren weinig wil wel meer eten voor dat geld dat je betaald.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, roti op z’n best!!! Maar let wel goed bij bestellen op de website dat je niet, net als ik, per ongeluk in Rotterdam bestelt i.p.v. Amsterdam... :-) Er was super goede service, want toen ik mijn eten dacht te komen ophalen bij het filiaal in Adam, kreeg ik het alsnog moeiteloos mee!! Heel erg aan te raden!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Roti in rotterdam en mooie service

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! En op tijd. Een dikke 10!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, lekker warm en altijd heerlijk genieten, de rotirol is top